Usluga

All on Four i All on Six

All on Four i All on Six

All on four

Ovo je metoda koja se temelji na protetskom mostu koji je fiksno učvršćen vijcima na četiri posebno postavljena implantata

Namijenjena je pacijentima koji su ostali bez svih zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti. Terapija zubnim implantatima je dugotrajno, funkcionalno i estetsko rješenje koje podiže kvalitetu života, osigurava pravilan zagriz i predivan osmijeh.

Nakon detaljno obavljene dijagnostike (CT i ortopanski snimak) ako volumen kosti i opće zdravstveno stanje pacijenta to dopuštaju – prelazi se odmah na postavljanje fiksnog mosta (na implantatima). Fiksni privremeni most montira se na implantate za period u kojem pacijent čeka definitivne zube. U rijetkim slučajevima kada montiranje mosta nije moguće izvesti odmah po ugradnji implantata, pacijent dobiva mobilni most koji će se kasnije zamijeniti fiksnim. Period između postavljanja implantata i montiranja definitivnih zubi varira od 3 do 6 mjeseci a taj se proces naziva oseointegracija. U tih 3 do 6 mjeseci implantati će srasti u kost čeljusti te poprimiti funkciju izgubljenih zubiju.

All on six

Kako i samo ime kaže, “ALL ON 6″ je fiksni protetski rad na 6 implantata. U pravilu, uvijek je bolje imati čim više nosača za protetski rad stoga je ova metoda odlično rješenje za bezube čeljusti. No treba imati na umu da u pojedinim situacijama, zbog male količine ili loše kvalitete kosti, postoji ograničen broj implantata koje je moguće postaviti.

Prije

Poslije

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Einfach alles. Top Sauberkeit. sehr präzise arbeiten Freundlich und 100% zuverlässig.

Carlos G.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close