Usluga

Krunice

Krunice

Zubne krunice su fiksno-protetski radovi koji nadomještaju narušenu funkciju i estetiku prirodnih zuba. Krunice se koriste za nadoknadu izgubljenog zubnog tkiva (krune zuba) uslijed karijesa, traume, ili ako je na bilo koji način oslabljen zub, a pri tome je ostao očuvan korijen zuba.

Tehnika izrade

Za izradu krunice prirodni zubi se moraju izbrusiti da bi se stvorio prostor za novu krunu tj. ti zubi postaju nosači na koje može dosjesti izrađeni nadomjestak. Potom slijedi uzimanje preciznog otiska sa najnovijim Trios 3 shape scannerom te izrada krunica u laboratoriju. Nakon probe, u slijedećem posjetu se nova krunica ili most privremeno ili trajno cementiraju na pripremljene zube.

Intraoralni skener

U našoj ordinaciji koristimo revolucionarni skener Trios 3Shape koji omogućuje visoku preciznost i gotovo nevjerojatnu brzinu izvođenja stomatoloških radova. Nema više neugodnog uzimanja otisaka! Sa skenerom potpuno bezbolno i bez ikakve neugode skeniramo pacijentovu čeljust, a snimke se odmah dostavljaju zubnom laboratoriju koji u 3D tehnologiji izrađuje vaš novi protetski nadomjestak.

 

CAD – CAM tehnologija

Radi se o skraćenici engleskih pojmova Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing (računalno dizajniranje/računalna potpomognuta proizvodnja).

CAD-CAM tehnologija vrhunac je tehnologije u današnjoj dentalnoj medicini. Znatno olakšava i ubrzava  izradu protetskog rada. Preciznost izrade u odnosu na tradicionalne načine je puno veća.

Radi na način da se skenira preparacija u ustima, kompjuterski izvrši 3D modelacija, računalo zatim šalje parametre u glodalicu kako bi se ti zubi izradili u obliku, veličini i prema točnim parametrima zagriza i žvačnih kretnji.

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Einfach alles. Top Sauberkeit. sehr präzise arbeiten Freundlich und 100% zuverlässig.

Carlos G.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close