Usluga

Mobilne proteze

Mobilne proteze

Mobilne proteze nadomještaju nedostatak svih zuba (totalna proteza) ili nekoliko zubi (parcijalna proteza).
Razlikuju se prema vrsti materijala: postoje proteze izrađene u cijelosti od akrilata i proteze sa metalnim kosturom.
Daju estetski i funkcionalni rezultat kojim se pacijentu vraća odgovarajuća kvaliteta života.

Postupak

Tijekom prve posjete uzima se anatomski otisak.
Tijekom druge posjete uzima se precizniji i funkcionalni otisak da bi se odredile okluzija i boja zubi koji se šalje u laboratorij.
Tijekom treće posjete slijedi proba proteze: kontrolira se zagriz, oblik, veličina i boja zuba. Ukoliko je sve u redu, proteza se ponovno dostavlja u laboratorij gdje se dovršava. Prilikom četvrte posjete isporučuje se gotova proteza.

Upute nakon isporuke

Na nove proteze se treba naviknuti: savjetuje se da se proteze prvih nekoliko dana stalno nose, čak i noću. Normalno je da u početku proteza može malo smetati. Javi li se osjećaj boli, kontaktirati ordinaciju radi eventualnih korekcija.
Nakon razdoblja prilagodbe, proteza se tijekom noći može skidati, tako da se može održavati čistoća i da se sluznica može «odmoriti» tijekom spavanja.

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Einfach alles. Top Sauberkeit. sehr präzise arbeiten Freundlich und 100% zuverlässig.

Carlos G.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close