Usluga

Ortodoncija

Ortodoncija

Ortodoncija je specijalistička grana dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i čeljusti, najčešće korištenjem zubnih aparatića. Nepravilno posloženi („krivi zubi“) narušavaju ne samo estetiku , nego utječu i na zdravlje usne šupljine.

Indikacije:

Ortodontski aparatić mogu nositi svi oni koji zbog nepravilnog položaja zubi imaju estetske i/ili funkcionalne nedostatke .
Ovisno o potrebama svakog pojedinog pacijenta, mogu se koristiti dvije vrste ortodontskog aparatića: mobilni i fiksni.
Mobilni aparatići nisu fiksirani za zube već se mogu staviti i izvaditi u bilo kojem trenutku. Potrebno ih je nositi nekoliko sati tijekom dana i cijelu noć (cca14 sati). Obično se propisuju kod mlađih pacijenta u fazi intenzivnog rasta i razvoja.

Fiksni aparatići se sastoje od bravica, prstena i lukova (žica) pričvršćenih na zube i nose se neprekidno. Trajanje tretmana i odabir aparatića razlikuju se od slučaja do slučaja. Ne izazivaju veće probleme, eventualno se može javiti lagani osjećaj napetosti prvih par dana na kojeg se pacijenti lagano navikavaju .

U ponudi imamo i najkvalitetniji i najnapredniji sustav nevidljivih aparata odnosno Invisalign.

Prije

Poslije

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Einfach alles. Top Sauberkeit. sehr präzise arbeiten Freundlich und 100% zuverlässig.

Carlos G.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close