Usluga

LASER u stomatologiji

LASER u stomatologiji

Laser omogućava izvođenje brzih i manje bolnih stomatoloških usluga i tretmana uz manju potrebu pribjegavanja klasičnom «svrdlu». Može se koristiti na tvrdim tkivima (zubi i kosti) i mekim tkivima (gingiva i sluznica).

 

Indikacije

Laser se može upotrebljavati u gotovo svim područjima stomatologije:

  • Restorativna stomatologija
  • Endodoncija
  • Paradontologija
  • Oralna kirurgija
  • Implantologija

 

Prednosti

Glavne prednosti su jednostavnost upotrebe, činjenica da je zahvat bezbolan, brzina i veća udobnost za pacijenta.
U najvećem broju slučajeva laser smanjuje ili potpuno uklanja potrebu za upotrebom svrdla, kirurških noževa, a često i potrebu za lokalnom anestazijom.
Zahvaljujući laseru, primjerice, zubni karijes se može u potpunosti ukloniti bez dodirivanja zuba. A zbog svog antibakterijskog svojstva može se uspješno koristiti u tretmanu dubokih džepova i zubnih kanala. U oralnoj kirurgiji i implantologiji smanjuje rizik krvarenja.
Na kraju, biostimulacija laserom se može koristiti u tretmanu oralnih patologija kao što su čirevi i virusne infekcije (Herpes simplex).

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Prijava na newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust 10% na sve dentalne usluge!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close

Kliknite za razgovor s nama / Contattaci