Usluga

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički laboratorij

Naši zubotehnički laboratoriji su avangardni i opremljeni su najsuvremenijim tehnološkim uređajima, a koriste se inovativni materijali (metal keramika, e.max, BIO HPP i CAD-CAM).

 

CAD-CAM

Jedna od najnovijih tehnoloških novina je CAD-CAM: kamera registrira otisak, softver «crta» pacijentu prilagođenu protezu koju potom izrađuje sam uređaj. Radi se o brzoj i preciznoj metodi koja je posebno korisna za izradu složenih i preciznih proteza kao što su veliki cirkularni mostovi.

 

Keramika bez metala – E.MAX

Keramika bez metala je jedna od najnovijih tehnika za izradu kruna i mostova. Osnova bez metala jamči savršenu estetiku, prirodnu boju kruna i mostova, a nema ni nastajanja crnog ruba na zubnim vratovima. Najbolji rezultati se postižu sa prednjim zubima.

 

BIO HPP

Još jedna novina koja se odnosi na izradu proteza pomoću BIO HPP; radi se o materijalu koji je nalik cirkoniju, ali nije metal i jeftiniji je. Kompozitni materijal koji reproducira oblik i boju prirodnih zubi nanosi se na BIO HPP uz smanjeni rizik trošenja zubi. BIO HPP pruža veću fleksibilnost i bolji prijenos sile. Preporučuje se i kod izrade cirkularnih mostova.

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Prijava na newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust 10% na sve dentalne usluge!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close

Kliknite za razgovor s nama / Contattaci