Usluga

Radiologija

Radiologija

Radiologija u stomatologiji: Vizualizacija za preciznu dijagnostiku

Radiologija ima ključnu ulogu u stomatologiji jer omogućuje preciznu dijagnostiku oralnih bolesti i stanja. Zahvaljujući naprednim tehnologijama, stomatolozi mogu dobiti detaljne slike i informacije o kostima, zubima, zglobima i mekim tkivima, što pridonosi točnoj dijagnozi i planiranju terapije.

  • Panoramska radiografija: Panoramska radiografija je jedna od najčešće korištenih metoda u stomatologiji. Koristi se za prikazivanje cjelokupne čeljusti i zuba na jednoj slici. Ova tehnika omogućuje identifikaciju karijesa, cisti, tumora, položaja umnjaka i stanja čeljusne kosti. Panoramske slike su brze i udobne za pacijenta te pružaju opći pregled oralnog zdravlja.
  • CBCT (Cone Beam kompjuterizirana tomografija): CBCT je napredna tehnologija koja pruža trodimenzionalne slike usne šupljine, čeljusti i okolnih struktura. Ova tehnika omogućuje detaljniju dijagnostiku prije implantoloških zahvata, oralnih kirurških procedura, endodontskih terapija i ortodontskog planiranja. CBCT pruža precizne informacije o kostima, korijenima zuba, živcima, sinusima i anatomiji čeljusti.

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Prijava na newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust 10% na sve dentalne usluge!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close

Kliknite za razgovor s nama / Contattaci