Usluga

COVID-19

COVID-19

U nastavku provjerite PODUZETE MJERE protiv infekcije COVIDom-19

Kao odgovor na pojavu novog koronavirusa COVID-19 dodatno smo pojačali mjere zaštite i brige o našim pacijentima i zaposlenicima. Sve naše ordinacije koriste uređaje Sterilair PRO.

Zdravlje i sigurnost naših pacijenata  i zaposlenika je naš najveći prioritet, te nam je zadovoljstvo upoznati Vas da su naši djelatnici cijepljeni, te da se vodi izuzetna briga o  čistoći i higijeni u našem dentalnom centru.

Na snazi su efikasnije mjere čišćenja, dezinfekcija svih prostora te konstantna implementacija aktualnih mjera sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i pravilima Nacionalnog stožera, te preporuka Svjetske zdravstvene organizacije.

Sterilizacija i dezinfekcija

 • Sterilizacija, dezinfekcija i higijena na najvišem nivou
 • Korištenje potrošnih i jednokratnih materijala
 • Posebni protokoli rada sa pacijentima
 • Najveća pažnja posvećena sigurnosti pacijenata kao i osoblju dentalnog centra

Svi instrumenti u našim ordinacijama se steriliziraju i dezinficiraju ili se koriste jednokratno (rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju i ostalo).

Posebna pažnja pridaje se u postupku sterilizacije i dezinfekcije svih instrumenata za rad, kao i sve ostale opreme i uređaja.

Svi prostori dentalnog centra, čekaonica i ordinacije opremljene su uređajima za dezinfekciju zraka, a kod prijema pacijenata primjenjuju se protokoli rada.

PROTOKOL I MJERE ZAŠTITE (COVID-19) ZA PACIJENTE

PRILIKOM POSJETA DOKTORU

Sve naše ordinacije koriste uređaje Sterilair PRO koji pročišćavaju i steriliziraju zrak, te uništavaju sve patogene elemente koji se nalaze u zraku.

Kako bi vas u potpunosti informirali i upoznali s mjerama i protokolima koje provodimo, napisali samo kratki osvrt i pregled ključnih informacija za koje smatramo da ih trebate znati.

Zainteresirani ste za termin pregled kod vašeg doktora dentalne medicine u Centru dentalne medicine Go dent?

Način ugovaranja posjete:

 • Svi termini se dogovaraju isključivo putem e-maila i/ili telefonskog poziva.
 • Prilikom naručivanja naša će vas recepcija pitat nekolicinu osnovnih pitanja kako bi se ispunila anamneza.
 • Prilikom dolaska u kliniku poželjno je doći u točno dogovoreni termin kako bi izbjegli susrete s drugim pacijentima.
 • Ukoliko na termin kasnite obvezni ste to javiti kako bi doktor procijenio ako će vas moći primiti ili ćete morat svoj termin prebaciti za neki drugi dan.
 • Prilikom dolaska na termin preporučeno je ponijeti vlastitu zaštitnu maskicu

Prilikom dolaska u dentalni centar protokol zaštite provodi se kroz sljedeće korake:

 • Kod ulaza u dentalni centar molimo da dezinficirate ruke na aparatima za dezinfekciju pričvršćenim na ulazu, nakon toga se javljate na prijemni pult na 1 kat.
 • Pacijentu se mjeri temperatura beskontaktnim termometrom (ukoliko je temperatura nakon dva mjerenja iznad 37,5 celzijusa pacijenta se ne može primiti).
 • Pacijent će dobiti da ispuni obrazac anamneze i iskaz koji se mora potpisati.
 • Nakon procesa dezinfekcije i zaštite djelatnik recepcije usmjerava pacijenta u čekaonicu.

 

Ulazak u ordinaciju provodi se prema sljedećem:

 • Prilikom ulaska u ordinaciju pacijent svoje osobne predmete koje ima ostavlja u za to predviđeni prostor.
 • Pacijenta se zamoli da ponovno dezinficira ruke te mu se daje 1% H2O2 kako bi isprao usta prije početka rada doktora dentalne medicine.

Zdravlje i zaštita naših pacijenata i zaposlenika nam je na prvom mjestu.

Vaš Go Dent

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Einfach alles. Top Sauberkeit. sehr präzise arbeiten Freundlich und 100% zuverlässig.

Carlos G.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close