Usluga

PCR i Brzi Antigenski COVID-19 Test

PCR i Brzi Antigenski COVID-19 Test

Stomatološka ordinacija Go Dent nudi PCR test i brzi antigenski Covid-19 test. Testiranje se izvodi direktno u ordinaciju Go Denta na adresi Kandlerova 44. Testiranje se obavlja svaki dan.


Antigenski testovi
često se nazivaju “brzi testovi”.

Testiranje se izvodi uzimanjem brisa sluznice nazofarinksa/nosa, a rezultati će biti gotovi u roku od 10 minuta.
Test otkriva prisutnost nukleokapsidnog antigena virusa SARS-CoV-2 u brisu nazofarinksa i omogućava bržu i pristupačniju dijagnostiku.
Ako je brzi antigenski test pozitivan, osoba mora ići u izolaciju i javiti se nadležnom epidemiologu ili obiteljskom liječniku. No, iako brzi antigenski test, najučinkovitiji su u prepoznavanju virusa kod osoba koje već pokazuju simptome bolesti.
U slučaju da je test negativan, a osoba ima simptome, obvezno je napraviti PCR test kako bi se bolest potvrdila ili isključila.

PCR COVID-19 testovi daju precizne rezultate i kod osoba koje još ne pokazuju simptome bolesti jer jesu u mogućnosti uspješno prepoznati i vrlo male količine prisutnosti virusa. Prisutnost virusa dokazuju pronalaskom virusne RNK molekule, zbog čega virus mogu detektirati na manjem uzorku i prije nego što se razvije infekcija. Postupak uzimanja brisa vrlo je sličan kao kod antigenskih testova, a rezultat PCR COVID-19 testa možete očekivati unutar 24 sati od testiranja.

Testiranje radimo danom:

 • Ponedjeljak 13:00-19:00
 • Utorak 09:00-13:00
 • Srijeda 13:00-19:00
 • Četvrtak 09:00-13:00
 • Petak 09:00-13:00
 • Subota: prema prethodnom dogovoru
 • Nedjelja: ne radimo testiranje


Cijena testova jest:

 • Brzi antigenski test: 100,00kn
 • PCR Test: 600,00kn


Termin možete rezervirati
ovdje ili putem:

 • telefona na broj 052 216 432,
 • mobitela na broj 099 464 2870
 • e-mail na info@godent.hr


Privatnici

Po dogovoru dolazimo u Vaš poslovni prostor za Covid testiranje brzim antigenskim i/ili PCR testom!
Organiziramo testiranje na Covid testovima direktno kod vas! Rezultat se dobije u roku od 10 minuta za brze testove, a rezultat PCR testa u roku od 24 sati.

Recenzije korisnika

Lijepe riječi naših pacijenata

Moram pohvaliti cijeli tim: od stručnosti doktora, strpljivosti sestara u asistenciji, ljubaznosti i uslužnosti kod dogovaranja termina. Zaista sam zadovoljan kako uslugom tako i konačnim rezultatom.

Karlo F.

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Predivna ordinacija i vrlo ljubazno osoblje! Uvijek im se s povjerenjem vraćam.

Ivan S.

Zdravlje zuba i osmijeh jako su mi bitni. Jednom ili dva puta godišnje u Ordinaciji Go Dent moje zube osvježe uklanjanjem kamenca i izbjeljivanjem zuba. Sam postupak izbjeljivanja nije bolan i vrlo kratko traje tako da u jednoj posjeti dobijem novi blistav osmjeh.

Petar P.

Ugradnja implantata odmah nakon vađenja zuba i izrada zuba na tom implantatu, omogućili su mi rješenje mog problema u najkraćem mogućem roku. Jako sam se bojala zahvata, međutim, razgovor s doktoricom, u kojem me upoznala sa zahvatom, potpuno me smirio. Izuzetno sam zadovoljna kako je zahvat protekao, nisam imala nikakvih bolova niti komplikacija, bilo je upravo onako kako mi je doktorica i rekla.

Martina S.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Imao sam ružne prednje zube i to me sve više smetalo. Došao sam na prvi besplatni pregled u Ordinaciju Go Dent i doktor mi je predložio postavljanje krunica u cirkonu. Krunice su bile gotove u vrlo kratkom roku. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom i svojim novim osmjehom.

Vitkor K.

Odlučila sam isprobati dermalne filere kako bi korigirala bore na svom licu. Bila sam oduševljena krajnjim rezultatom. Moje lice je poprimilo puno mlađi i svježiji izgled.

Dina K.

Molto contenta del lavoro eseguito dalla mia dottoressa, molto precisa è professionale. Grazie di tutto , consiglierei a tutti il vostro studio ...un abbraccio, buon lavoro 😊🤗

Anna B.

Prijava na newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust 10% na sve dentalne usluge!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close

Kliknite za razgovor s nama / Contattaci